Να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους ζητεί από τους μεταφορείς ο Αντώνης Σαμαράς, καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση, καθώς -όπως σημειώνει- το εμπόριο έχει φθάσει στα όριά του.

«Κάνω έκκληση στους ιδιοκτήτες των φορτηγών, των οποίων η Συνεδρίαση, αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη, να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους», τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Όπως κάνω έκκληση και στον Πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση. Δηλαδή, να κάνει, έστω και τώρα, αυτό ακριβώς που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία από την αρχή», συμπληρώνει.

Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς επισημαίνει «τη διαφορά ανάμεσα στη δική μας αντιπολιτευτική στάση, την υπεύθυνη -σήμερα- και εκείνη του ΠΑΣΟΚ πριν ένα χρόνο» και συνεχίζει: «Όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός κατέβαινε στον Πειραιά και εμφανιζόταν ως “θύμα” των δακρυγόνων, που σήμερα, βέβαια, πέφτουν με δική του εντολή».

«Κάνω έκκληση, λοιπόν, να πρυτανεύσει η λογική απ’ όλες τις πλευρές, σήμερα, όχι αύριο», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ και καταλήγει: «Το εμπόριο έχει φτάσει στα όριά του. Δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από