Αιχμηρά ήταν τα σχόλια της αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

«Το άλλο μείγμα πολιτικής που προτείνει η ΝΔ είναι σαν το ''άλλο σχέδιο'' που ισχυρίζονταν ότι είχε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και με το οποίο θα νοικοκύρευε την οικονομία προς όφελος του λαού», σχολίασε το ΚΚΕ αναφερόμενο στη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «το όχι του λαού στο Μνημόνιο σημαίνει καταψήφιση της κοινής αντιλαϊκής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με όποιο μείγμα αντιλαϊκών μέτρων και αν υπηρετήσεις την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των μονοπωλίων το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Ανεργία, φτώχεια, ανασφάλεια για το λαό, κρίση και παρασιτισμός».

ΣΥΝ: «Σκέτη υποκρισία»

Με τη φράση «σκέτη υποκρισία» σχολιάζει ο Συνασπισμός τον «αντιμνημονιακό αγώνα» της ΝΔ, στον οποίο αναφέρθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ, «η ΝΔ βιώνει μια σοβαρή κρίση πολιτικής ταυτότητας. Την ίδια στιγμή που μιλάει ενάντια στο μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική, την ίδια ώρα καταθέτει προτάσεις για ένα οικονομικό πρόγραμμα που κινείται στην ίδια ακραία νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση».

ΛΑΟΣ: «Αμετροεπείς, ακατάληπτες και ακατανόητες προτάσεις»

«Ασταθή, πλατιασμένο και αόριστο» χαρακτήρισε ο ΛΑΟΣ το λόγο του προέδρου της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «αμετροεπείς προτάσεις, ακατάληπτες και ακατανόητες, τόσο από τους ειδικούς όσο και από την κοινωνία».

«Προφανώς πήγαν χαράμι τα πολύωρα σεμινάρια των επικοινωνιολόγων. Ελπίδα “εξωμήτριος” ο γείτονας», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από