ΕΠΟΧΗ του Φερνάντος Σάντος στην εθνική οµάδα και αυτό που ενδιαφέρει τον πορτογάλο τεχνικό είναι να αρχίσει µε νίκη σε επίσηµο παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία την Παρασκευή (21.45)

στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για την προκριµατική φάση του «Εuro 2012». Ο Σάντος γνωρίζει ότι ο συγκεκριµένος αγώνας κρύβει παγίδες, αφού ο οµοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας Τιµούρ Κετσπάγια γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγµατικότητα. Στις συζητήσεις που έχει κάνει µε τους διεθνείς, ο πορτογάλος προπονητής δεν έχει σταµατήσει να τους µιλάει για τους κινδύνους αυτής της αναµέτρησης, θέλοντας µε αυτόν τον τρόπο να αυξήσει την ετοιµότητά τους και να µην επιτρέψει να εφησυχάσουν. Στον αγωνιστικό τοµέα, η επιµονή του Σάντος εστιάζεται στη συνεχή κίνηση των παικτών µε ή χωρίς την µπάλα.

Από χθες στη διάθεσή του βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τζιόλης που απουσίαζε από την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας, καθώς έφθασε το βράδυ στην Αθήνα από την Ισπανία. Ο υψηλόσωµος µέσος έδωσε το «παρών» χθες, τόσο στην πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσµά, όσο και στην απογευµατινή στο γήπεδο της Νέας Σµύρνης που ήταν κλειστή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Ο Αντώνης Πετρόπουλος και ο Γιώργος Σαµάρας ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραµµα εκγύµνασης.

Στο µεταξύ η ΕΠΟ αναµένει να ανταποκριθούν στο κάλεσµά της οι φίλοι της εθνικής οµάδας και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Παρασκευή το βράδυ κόντρα στη Γεωργία. Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στον σταθµό «Ειρήνη» από τις 11.00

έως τις 18.00, από το εκδοτήριο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη Θύρα 25, από τις 10.00 έως τις 17.00 και από τα νέα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Οµοσπονδίας (Πάρκο Γουδή) από τις 10.00 έως τις 17.00 και οι τιµές τους είναι 10, 20 και 30 ευρώ.