ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ τηλεφώνημα οδήγησε την Αστυνομία στα ίχνη ενός φρικιαστικού εγκλήματος στο Διακοπτό Αχαΐας. Σε μια μονοκατοικία εντόπισαν έπειτα από έρευνες το πτώμα του 42χρονου επιχειρηματία από τη Ζάκυνθο, Αναστάσιου Τσαγκαρόπουλου. Οι δολοφόνοι είχαν «χτίσει» τον άτυχο άνδρα που είχε εξαφανιστεί από πέρσι τον Μάιο στο τζακούζι της μεζονέτας, το οποίο είχαν μετατρέψει σε ντουσιέρα και είχαν επενδύσει με πλακάκια. Υστερα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, άρχισαν οι αστυνομικοί τις έρευνες στο μπάνιο του σπιτιού στο τζακούζι που είχε δημιουργήθει πριν από… λίγο καιρό.

Οι έρευνες της Ασφάλειας έγιναν σε συνεργασία με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη μονοκατοικία ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου στην εκπομπή όπου ανέφερε ότι εντόπισε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου στην περιοχή του Αιγίου. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έχει μια γυναίκα από την Αλβανία που διέμενε στο σπίτι και με την οποία φέρεται να είχε συναλλαγές το θύμα. Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, είναι πιθανό η γυναίκα να τον δολοφόνησε, στη συνέχεια να τον έθαψε στην μπανιέρα και αφού έκανε τροποποιήσεις στο σπίτι με τη μετασκευή των χώρων του μπάνιου τον «τσιμέντωσε» και εξαφανίστηκε. Ο ίδιος αξιωματικός ανέφερε ότι «πρόκειται για μακάβριο έγκλημα που θυμίζει ιταλική μαφία».

Ο Αναστάσιος Τσαγκαρόπουλος με γονείς δασκάλους από το χωριό Παντοκράτορας Ζακύνθου, είχε επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων.

Η τελευταία κλήση που έγινε στο κινητό του τηλέφωνο «συνέβαλε» στο να εντοπιστεί η περιοχή που πιθανόν να είχε βρεθεί πριν από την εξαφάνισή του- το Διακοπτό Αχαΐας όπου βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Αστυνομίας, ενδέχεται η υπόθεση να συνδέεται με κυκλώματα τοκογλυφίας αλλά και διακίνησης ναρκωτικών.