«Μπαμ ηκούσθη στον αέρα»! Μόνο που δεν ήταν πυροβολισμός- όπως λανθασμένα έγραψαν κάποια σάιτ – αλλά… ομοβροντία του Λεβαδειακού που ανατίναξε τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-1).

Την παραμονή του κρίσιμου αγώνα, κάποια σάιτ έγραψαν ότι αργά τη νύχτα έπεσαν δύο πυροβολισμοί έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΣ, με αποτέλεσμα να μην κοιμηθούν οι παίκτες της ομάδας. Αποδείχτηκε ωστόσο ότι οι «πυροβολισμοί» ήταν πιθανότατα κροτίδες απ΄ αυτές που ρίχνουν τα παιδιά το Πάσχα: «Ποιοι πυροβολισμοί; Ένας θόρυβος ακούστηκε και τίποτα περισσότερο. Δεν έπεσαν πιστολιές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης και αποκατέστησε την τάξη… Αυτό που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει ο πρόεδρος ήταν η συντριβή της συμπαθούς ομάδας της Ηπείρου. Ακόμη μετράει το κοντέρ στη Λιβαδειά! Σ΄ ένα κρισιμότατο παιχνίδι, όπου παιζόταν κορόνα- γράμματα μια κατηγορία. Ο Λεβαδειακός, λοιπόν, παρουσιάστηκε αποφασισμένος να κερδίσει πάση θυσία. Και τελικά δεν νίκησε απλά. Θριάμβευσε! Τέσσερα γκολ εις βάρος του ΠΑΣ δεν θα τα στοιχημάτιζε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός των γηπεδούχων. Διότι ναι μεν «τα σαράντα παλικάρια ξεκίνησαν από τη Λεβαδιά», αλλά χθες δεν είχαμε να κάνουμε με… Τούρκους. Με Ηπειρώτες ήταν η μάχη. Οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και πολύ δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό…

Τα γκολ άρχισαν να πέφτουν σαν το χαλάζι από το α΄ ημίχρονο. Στο 13΄, ο Μπάρκογλου άνοιξε το σκορ. Στο 27΄, ο Ανδράλας προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά έστειλε την μπάλα με βολέ στο δοκάρι και στο 39΄, ο Αγκάλι σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά.

●●● Στο 58΄, ο Γκονζάλες ντρίπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε από κοντά (3-0) και στο 71΄ και πάλι ο Αγκάλι με κεφαλιά πέτυχε το 4-0.

●●● Το γκολ της τιμής για τους Γιαννιώτες σημείωσε ο Μπακαγιόκο στο 86΄ (4-1).

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως παίξαμε επίσης πολύ καλά και σημειώσαμε τέσσερα γκολ», είπε μετά το ματς ο τεχνικός του Λεβαδειακού Δημήτρης Φαράντος. Και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας».

Αναστόπουλος (ΠΑΣ Γιάννινα): «Εμείς χάναμε ευκαιρίες, αυτοί σημείωναν γκολ! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για μένα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όσο υπάρχουν ελπίδες θα παλέψουμε για τη σωτηρία της ομάδας».