Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Απαιτείται προσεκτική διαχείριση και, κυρίως, απόσταση από αποσυντονισμούς και εντάσεις που μπορεί να επιφέρουν εμπόδια τόσο σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις όσο και σε προσωπικά θέματα και ζητήματα υγείας. Θα χρειαστεί ψυχραιμία και ρεαλιστικές κινήσεις ώστε να μην αποδιοργανωθείτε. Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η θετική όψη της Σελήνης με το ζώδιό σας δείχνει πως σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και καλές ειδήσεις που αφορούν τον προσωπικό τομέα, αναπτερώνοντας το ηθικό σας και δίνοντάς σας διεξόδους όσον αφορά τους προβληματισμούς σας. Επαφές με αγαπημένα πρόσωπα θα συμβάλουν καθοριστικά στην παραπάνω διαδικασία.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Οι όψεις Ερμή- Ουρανού και Σελήνης- Άρη- Δία σάς λένε πως τα ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό, οικογενειακό, φιλικό και οικονομικό τομέα δεν χρειάζεται να γίνονται αυτοσκοπός. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Χρησιμοποιήστε τα ως μέρος της διαδικασίας ώστε να οριοθετηθείτε και να δομήσετε με καθαρότητα μια νέα πορεία σε κάθε τομέα. Προς το τέλος της ημέρας, προσέξτε τον αποσυντονισμό.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Η δυσμενής όψη του Ερμή και του Ουρανού στο ζώδιό σας σάς ζητούν να κινηθείτε χωρίς τις υπερβολές της έντασης, του άκρατου ρεαλισμού και των ρήξεων. Φανείτε προσεκτικοί σε συμφωνίες, νομικές διαδικασίες και θέματα υγείας, ξεκαθαρίζοντας πρώτα κάθε θολό σημείο, πριν να προχωρήσετε σε αποφάσεις και δράση.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Ο κυβερνήτης σας Άρης σε δύσκολη όψη με την Σελήνη και τον Δία σάς εφιστά την προσοχή σε θέματα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά, που περιέχουν αποδιοργάνωση και εντάσεις και μπορεί να σας δημιουργήσουν αναστάτωση, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην ενδώσετε σε υπερβολές και προκλήσεις, κυρίως προς το απόγευμα και το βράδυ.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Επαφές με πρόσωπα που φαίνεται ότι μπορούν να σας στηρίξουν στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιλογές φέρνει η σημερινή μέρα. Παρ΄ όλα αυτά, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε πριν να διαπιστώσετε τα πραγματικά κίνητρα των προτάσεων που σας γίνονται, καθώς η όψη Άρη- Δία βγάζει στο προσκήνιο υποθέσεις που θα χρειαστούν δεξιότητα και διακριτικότητα στην αντιμετώπισή τους. Προσοχή σε υπερβολές σε κάθε τομέα, ειδικά προς το βράδυ.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Αποφύγετε σήμερα να απαντήσετε στις προκλήσεις του περιβάλλοντός σας και οργανώστε προσεκτικά οικονομικές εκκρεμότητες, μετακινήσεις, επαγγελματικές και πρακτικές υποθέσεις. Κινηθείτε με διαύγεια και ωριμότητα, αποφύγετε κρυμμένες παγίδες και συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντος.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Προσοχή σήμερα σε εντάσεις που αφορούν εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα, τις οποίες κανένας δεν αναγνωρίζει ως δική του ευθύνη. Προσέξτε ιδιαίτερα στον προσωπικό και τον οικογενειακό τομέα και μη ρισκάρετε να κοινοποιήσετε εύκολα τις απόψεις σας. Ειδικά μετά το απόγευμα αποφύγετε εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Ο Ήλιος και ο Ερμής ευνοούν σήμερα την προσέγγιση επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων και φέρνουν στο προσκήνιο οικονομικές ευκαιρίες. Από την άλλη, η δύσκολη όψη Σελήνης- Άρη- Δία σάς ζητά να διαχειριστείτε τις παραπάνω ευκαιρίες με μέτρο και ακρίβεια. Προσοχή σε αποσυντονισμούς προς το τέλος της ημέρας, ενώ διαχειριστείτε προσεκτικά και χωρίς υπερβολές την έντονη ερωτική σας διάθεση.

Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Η όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό σάς εφιστά την προσοχή σε συναισθηματικές εντάσεις, οικονομικές υπερβολές και λάθος αξιολογήσεις προσώπων και καταστάσεων. Παρ΄ όλα αυτά, η εύνοια της Σελήνης από τον φιλικό σας Ταύρο σάς βοηθά με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο να δημιουργήσετε θετικό κλίμα σε κάθε τομέα, ανατρέποντας υπέρ σας τα όποια εμπόδια.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Κρατήστε σταθερή και ειλικρινή θέση απέναντι σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και αλλαγές που προκύπτουν γύρω από αυτά. Η επικοινωνία, η ρεαλιστική αξιολόγηση των σχέσεών σας και η αποφυγή εξιδανικεύσεων στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα θα αποδώσουν καλύτερα αποτελέσματα από την ένταση, την επιπολαιότητα και το παρασκήνιο. Η επιλογή είναι δική σας. Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Οι δυσμενείς όψεις Σελήνης- Άρη- Δία σάς ζητούν να είστε διορατικοί σήμερα σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα που περιέχουν παγίδες. Κινήσεις που γίνονται αυτήν την περίοδο στον ερωτικό τομέα, καλό είναι να ιδωθούν μέσα από ένα νέο πρίσμα, αποφεύγοντας πισωγυρίσματα σε τρόπους συμπεριφοράς και επιλογές του παρελθόντος.