Στα πλέι οφ θα παίξει η Λάρισα, με στόχο τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Η ομάδα της Θεσσαλίας νίκησε χθες στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό 1-0, σ΄ ένα ματς καθαρό, σκληρό, όπου έπεσαν κορμιά (είχαμε εφτά κίτρινες και τρεις κόκκινες κάρτες)!

Στο τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης δήλωσε στα «ΝΕΑ»:

«Δεν έχουμε υποχρέωση σε κανέναν! Διότι εμείς δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Παίξαμε για την ομάδα μας και τελικά χάσαμε στις λεπτομέρειες».

Πράγματι. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, αγχώδης, επεισοδιακός και συναρπαστικός, αφού μέχρι το τέλος κράτησε σε αγωνία τους θεατές. Ποιους θεατές; Μα ποιους άλλους; Τους Λαρισαίους που μετέτρεψαν σε… «Αλκαζάρ» την έδρα των γηπεδούχων. Πάνω απο 3.000 εκδρομείς ήρθαν από τον Κάμπο και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Εάν η Λιβαδειά είχε τόσο κόσμο σε κάθε παιχνίδι, τότε θα είχε λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματά της!

Ο Λεβαδειακός χτύπησε το παιχνίδι, αλλά έπεσε πάνω σε καλύτερη αντίπαλο. Η Λάρισα είχε ποιότητα και κατέκτησε δίκαια τη νίκη. Παίκτες σαν τον Μετίν και τον Γιαννακόπουλο κάνουν τη διαφορά και το απέδειξαν. Πάντως, οι γηπεδούχοι τα έχουν με τη διαιτησία του Κουκουλάκη, ο οποίος από την αρχή έδειξε μια αξιοπερίεργη… συμπάθεια προς τους φιλοξενούμενους, αγνοώντας σκληρά φάουλ που γίνονταν πάνω στους γηπεδούχους. Στο τέλος, η Λιβαδειά τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες!

●●● Το χρυσό γκολ της Λάρισας πέτυχε ο Μετίν στο 12΄ με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από ωραία σέντρα του Βενετίδη (1-0).

●●● Στο 8΄ ο Σαρμιέντο με βολίδα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καρακώστα, ενώ στο 32΄ ο Φωτάκης πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά απέκρουσε ο Μουλόπουλος πάνω στη γραμμή.

●●● Στα τελευταία πέντε λεπτά, ο Κουκουλάκης μοίρασε αφειδώς κόκκινες στους Κόλτζο (89΄), Κιάσσο και Φωτάκη (στις καθυστερήσεις).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ουζουνίδης: «Πήραμε αυτό που μας άξιζε. Μια ολόκληρη χρονιά κυνηγούσαμε αυτήν τη διάκριση. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν φοβόμαστε κανέναν και στα πλέι οφ θα τα παίξουμε όλα για όλα. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη συμπαράσταση».

Βούκοτιτς: «Πετύχαμε πολλά μ΄ αυτήν την ομάδα και πάνω απ΄ όλα την κρατήσαμε στην Α΄ Εθνική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που τα έδωσαν όλα και στο συγκεκριμένο ματς και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».