ΒΟΛΟΣ

Μετά τα θλιβερά επεισόδια στην Πάτρα στον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ, χθες ήταν η σειρά του Βόλου να γνωρίσει το αποκρουστικό πρόσωπο της βίας, καθώς στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου- Ατρομήτου, οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά κατά των οπαδών της ομάδας του Περιστερίου που βρίσκονταν στο «πέταλο» του δημοτικού σταδίου της πόλης. Στην αρχή υπήρξε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά στη συνέχεια άρχισε ρίψη αντικειμένων και από τις δύο πλευρές. Οι οπαδοί των γηπεδούχων που ήταν πολλαπλάσιοι

ΑΡΓΗΣΑΝ

Η καθυστερημένη επέμβαση της Αστυνομίας έδωσε τέλος στις συμπλοκές οδηγώντας τους οπαδούς του Ατρόμητου στο ταρτάν του στίβου!

των φιλοξενουμένων άρχισαν να ξηλώνουν καθίσματα και να τα πετούν με μανία κατά των λίγων δεκάδων οπαδών του Ατρομήτου, οι οποίοι δεν άργησαν να απαντήσουν πετώντας κι αυτοί καρέκλες και φωτοβολίδες. Ήταν η αρχή των επεισοδίων, καθώς οι δύο αντίπαλες πλευρές έφθασαν πολύ κοντά η μία στην άλλη, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν γροθιές για μερικά λεπτά. Η καθυστερημένη επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας έδωσε τέλος στις συμπλοκές οδηγώντας τους οπαδούς του Ατρομήτου στο ταρτάν του στίβου, ώστε να μην υπάρξουν χειρότερες εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες τόσο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και του Ατρομήτου πήγαν στα κιγκλιδώματα του γηπέδου και με συνεχείς εκκλήσεις προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους χούλιγκαν, ενόσω από τα μεγάφωνα του σταδίου ακούγονταν προτροπές για να τερματιστούν τα έκτροπα.

Τελικά έπειτα από καθυστέρηση 20 λεπτών τα πνεύματα ηρέμησαν και ο διαιτητής Τάσος Κάκοτος άρχισε το δεύτερο ημίχρονο αφού προηγουμένως πήρε διαβεβαιώσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε με αυτογκόλ του Ιωάννου στο 23΄, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα, αφού ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 44΄ με τον Καλαντζή.

Μετά και το χθεσινό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 20ή αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: ΠΑΣ Γιάννινα 46, Ατρόμητος 44, Καβάλα 40, Ιωνικός 36, Κέρκυρα 35, Ολυμπιακός Βόλου 31, Πιερικός 30, Διαγόρας 26, Καλαμαριά 23, Εθνικός, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Αγροτικός Αστέρας 22, Βέροια, Εθνικός Αστέρας 20, Αν. Καρδίτσας 19, Ηλυσιακός 17, Καστοριά 11.

●●● Πιερικός και Βέροια έχουν ένα ματς λιγότερο.