Ο Αλμπάν Μπούσι αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή του Μόμτσιλο Βούκοτιτς χθες, αφού μπήκε στο 24΄, πήρε τη θέση του Μοντόγια (τραυματίσθηκε) και με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στην επανάληψη πέτυχε το γκολ που έδωσε στον Λεβαδειακό τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχής πριν από τον αγώνα αλλά και της βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια του ματς, το παιχνίδι ήταν καλό κατά διαστήματα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 7΄, όταν κεφαλιά του Μοντόγια απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αμπάρης, αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Αρκαδίας. Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στην εστία του Μπλάζιτς, όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη, το σκηνικό έμεινε το ίδιο, με τους γηπεδούχους να έχουν δώσει χώρο στους παίκτες του Αστέρα και να προσπαθούν με ξαφνικές αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά. Και τα κατάφεραν στο 56΄. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπούσι με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που επρόκειτο να κρίνει τη συνάντηση. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα. Οι αντίπαλοι «ανοίχτηκαν», δημιουργήθηκαν αρκετά κενά στις δύο άμυνες, όμως κανένας δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και να αλλάξει το σκορ. Χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα, το σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Κάτι που φάνηκε στις αρκετές κίτρινες κάρτες, αλλά και την αποβολή του (εκνευρισμένου από τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου) Καρντόσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα» επισήμανε στις δηλώσεις του ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Είχαμε 15-20 λεπτά καλής απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα περιμέναμε να βρούμε την κατάλληλη φάση για να χτυπήσουμε. Ο τραυματισμός του Μοντόγια μας χάλασε τα σχέδια, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν υψηλά αποθέματα δύναμης και πάθους καταφέρνοντας να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα. Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Αυτό που επιβάλλεται είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Ο Καρβαλιάλ επισήμανε: «Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο, η απόδοση της ομάδας ήταν καλύτερη. Είχαμε την υπεροχή, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε το γκολ. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μου ήταν σαφώς ανώτερη και με εξαίρεση δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, εμείς ήμασταν αυτοί που κυριαρχήσαμε. Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα χάσουμε αυτό το παιχνίδι».