«Πρέπει να φέρνω εις πέρας τον ρόλο της μητέρας κάθε μέρα, αλλά ακόμα βρίσκω χρόνο να διασκεδάζω. Και στη δουλειά περνάμε καλά» λέει το διάσημο τοπ μόντελ Κέιτ Μος, που στα 34 της δηλώνει αφοσιωμένη στη μικρή κόρη της Λίλα Γκρέις και λάτρης της εξοχής. Δίχως όμως να αφήνει πίσω τα ξενύχτια και τα ξέφρενα πάρτι του παρελθόντος.

«Ακόμα συμπεριφέρομαι σαν 17χρονη. Δεν νιώθω μεσήλικη» δηλώνει στην αμερικανική «Vogue».

Παραδέχεται ότι όταν οι νεαρές κοπέλες φτάνουν στα αγαπημένα κλαμπάκια της στο Λονδίνο, μερικές φορές νιώθει… μεγάλη και δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι τα χρόνια πέρασαν.

Παρ΄ όλα αυτά, όπως υποστηρίζει, «η επιθυμία μου να παραμείνω νέα δεν θα με οδηγούσε ποτέ σε ενέσεις μπότοξ, επειδή θα ένιωθα μεγάλη ντροπή αν ο φωτογράφος μού ζητούσε να χαμογελάσω και εγώ δεν θα μπορούσα».

Εκτός από τα ξέφρενα πάρτι σε διάσημα κλαμπ, η Κέιτ Μος διασκεδάζει και ξοδεύοντας μέρος από τα περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ του τραπεζικού λογαριασμού της σε ακραίες και πανάκριβες αγορές.

«Θα το ονομάσω Κate Εxpress» λέει αναφερόμενη στο ιδιωτικό τζετ που πρόσφατα απέκτησε. «Η επόμενη αγορά μου θα είναι μια αντίκα Ρολς Ρόις του ΄70, την οποία θέλω για τα ταξίδια μου στην εξοχή».

«Μου αρέσει να βγάζω πολλά χρήματα αλλά δεν τηλεφωνώ κάθε μέρα στους υπευθύνους για να μάθω τα κέρδη μου. Δεν εξαρτώμαι πλέον από αυτό» δηλώνει, καθώς στο παρελθόν είχε παραδεχθεί ότι σε κάθε ταξίδι της στο Παρίσι έφευγαν από το πορτοφόλι της πολλά χρήματα σε τσάντες και κοσμήματα. Όσον αφορά το κάπνισμα, δεν έχει καμία πρόθεση να το κόψει. «Αυτή είμαι και δεν πρόκειται να προσποιηθώ ότι είμαι κάποια άλλη. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου γιατί αλλιώς θα τρελαθώ».

Το διάσημο μοντέλο είναι πλέον σχεδιάστρια ρούχων για το διάσημο λονδρέζικο κατάστημα «Τop Shop».

Μάλιστα, η σειρά ρούχων που σχεδίασε σημείωσε πωλήσεις της τάξεως των 30 εκατ. ευρώ στο πρώτο έτος κυκλοφορίας της. «Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον σχεδιασμό ρούχων όταν συνειδητοποίησα ότι τα εξώφυλλα και οι ατελείωτες πασαρέλες ήταν ψυχοφθόρα». Η Κέιτ Μος παραμένει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes» τα έσοδά της για το 2007 έφτασαν τα 7 εκατ. ευρώ.