ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙΣ για το Μεγάλο Μήλο, την «πρωτεύουσα του κόσμου»; Η πόλη που καθορίζει τις τάσεις στα χρηματιστήρια της μόδας, του ντιζάιν, της αρχιτεκτονικής, των business, η μεγαλύτερη πόλη λιμάνι του κόσμου, το εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ, τα Χριστούγεννα σπάει ρεκόρ γοητείας.

Στολισμένη μεταμορφώνεται σε ένα ακριβό, φωτισμένο, πολύχρωμο παζλ που δονείται σε ρυθμούς ξέφρενους.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ…

>Το Άγαλμα της Ελευθερίας, το αιώνιο σύμβολο της πόλης. Βρίσκεται στο νησάκι Λίμπερτι. Υπάρχουν και καραβάκια που διοργανώνουν εκδρομές για να το δει κανείς από κοντά.

>Το Σέντραλ Παρκ. Το διασημότερο πάρκο του κόσμου είναι τεχνητό και δημιουργήθηκε πριν από περίπου 140 χρόνια. Μπορείτε να του αφιερώσετε πολύ χρόνο και να κάνετε μέχρι περιήγηση με πλοίο.

>Το Μανχάταν. Είναι το μεγαλύτερο και γνωστότερο από τα 5 αστικά κέντρα της Νέα Υόρκης. Εκτός από τις αγορές σας, μπορείτε να κάνετε και περιήγηση γύρω από το νησί, πλέοντας στα νερά του ποταμού Χάντσον. Εκεί βρίσκεται και η πολύβουη Τσάινα Τάουν.

>Τη γέφυρα του Μπρούκλιν. Έχει μήκος ένα μίλι. Περπατώντας την θα αγναντέψετε την πόλη από ψηλά.

>Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ. Διαλέξετε εγκαίρως μία από τις περίφημες παραστάσεις των φημισμένων θεάτρων του.

>Τον περίπατο στην πόλη. Μόνο έτσι θα βιώσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα και θα δείτε μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα: το Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ, την Τάιμ Σκουέαρ, τη Γουόλ Στριτ και τα φημισμένα νεοϋορκέζικα μουσεία.