ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ βγήκε στον αέρα αυτές τις μέρες:

● «Θερμές ζώνες» στα σούπερ μάρκετ και ψωμί χωρίς προζύμι αλλά με μαγιά από τις μέρες του ΄89 γιατί η πολιτική για το κύκλωμα «στάρι- αλεύρι- ψωμί», που άρχισε η συγκυβέρνηση, τώρα δικαιώνεται ως αγώνας αλευροβιομηχανιών.

● Ταμείο αλληλεγγύης μόνο για ελάχιστους (αν και το χρειάζονται όλοι), που έτσι γίνεται τελικά αλληλεγγύη για εργοδότες. ● ΔΕΗ στα μέτρα της «λογικής ΟΤΕ» για ελεύθερες απολύσεις και αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια, μήπως και μπουν ιδιώτες στο παιχνίδι της ενέργειας, αφού θα μπορούν να πουλάνε και αυτοί ακριβά το ρεύμα.

● Καινούργιο τσουνάμι αυξήσεων σε κόμιστρα, εισιτήρια και μεταφορικά, που θα φορτωθούν στις τιμές του καταναλωτή, αφού όλα προς τα εκεί πάνε.

● Καβγάς στην αγορά για τις εκπτώσεις. Δεν είναι λίγα τα εμπορικά που κοιτάνε να πάρουν ό,τι έχει απομείνει στην τσέπη ή στις κάρτες μας. Με την απελευθέρωση του συστήματος όμως, κανένας αρμόδιος δεν μπορεί να εγγυηθεί πόσο πραγματικές είναι οι εκπτώσεις που διαφημίζονται.

Όλοι παραδέχονται πως μπήκαμε σε προεκλογική χρονιά και τα τελευταία γραμμάτια της «νέας διακυβέρνησης» εξοφλούνται όπως όπως…

Στην ουσία όμως, κάπου δεν πολυφαίνεται, με τον τρόπο αυτό, ό,τι επιχειρείται με το «16», αφού:

Το ψωμί είναι πια κατεψυγμένο. Η ελευθερία χρειάζεται προϋποθέσεις.

Και η Παιδεία;

Στο άλλο Πολυτεχνείο.

Που μπορεί να είναι και Ι.Χ.

Υ Γ: Ή με σπόνσορα τέλος πάντων…