Τον εθισμό του στα παυσίπονα παραδέχθηκε ο Τσέβι Τσέις, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Εμπνεύστηκα από το κουράγιο της συζύγου του προέδρου Φορντ. Αν η Μπέτι Φορντ δεν είχε φανερώσει δημόσια ότι είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, εγώ δεν θα ΄βρισκα ποτέ τη δύναμη να ζητήσω βοήθεια».

Μετά την προσωπική της περιπέτεια, η πρώην Πρώτη Κυρία άνοιξε κέντρα αποτοξίνωσης σε όλη την Αμερική. Ο Τσέις αποκάλυψε την ιστορία του στην εφημερίδα «Νew Υork Τimes» μετά τον θάνατο του Τζέραλντ Φορντ, τα Χριστούγεννα. Ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον Αμερικανό πρόεδρο σε μια σειρά επεισοδίων της κωμικής σειράς «Saturday Νight Live» τη δεκαετία του ΄70. Για τον λόγο αυτόν ο Τσέις έχει ταυτιστεί με τον Φορντ και, όπως δήλωσε, μετά τον θάνατο του προέδρου «βομβαρδίστηκε» με αιτήματα να μιλήσει γι΄ αυτόν. Ο κωμικός είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης τη δεκαετία του ΄80, επειδή είχε εθιστεί στα χάπια που έπαιρνε λόγω προβλήματος στη μέση του. «Όσο καιρό έμεινα μέσα, είδα πολλές φορές την κ. Φορντ να επιβλέπει τους χώρους και τη διαδικασία και να βοηθά όπου χρειάζεται».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από