Τελευταία εμφάνιση του γκρουπ Jellyroll είναι η αποψινή (22.30) στο «Ηalf Νote Jazz Club» (Τριβωνιανού 1 7 , Μετς , τηλ. 2 1 0- 92 1 3.31 0 και στην ηλ. διεύθυνση http://www. halfnote.gr). Μέσα από τα πολυάριθμα γκρουπ της λεγόμενης «αναβίωσης του σουίνγκ», που χαρακτήρισαν τη δεκαετία του ΄90, το σχήμα Jellyroll ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα του και για την τολμηρή του προσέγγιση στα χορευτικά τζαζ στάνταρντς. Έχοντας σε πρώτο πλάνο τη χαρισματική και σέξι παρουσία και φωνή της Βelinda Βlair, και με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις σε κλασικά swing, jump και R&Β, το συγκρότημα προσφέρει πάντα άκρως διασκεδαστικά μουσικά events, μετατρέποντας κάθε συναυλία του σε πάρτι. Με ρεπερτόριο που προέρχεται από μορφές όπως Louis Jordan, Ηelen Ηumes, Τ-Βone Walker, Βig Μama Τhornton, Τiny Grimes η παρέα αυτή ξεχωρίζει σε κάθε της βήμαδισκογραφικό ή συναυλιακό. Η Βelinda

ΙΝFΟ

Τ ελευταία εμφάνιση του γκρουπ Jellyroll είναι η αποψινή (22.30) στο «Ηalf Νote Jazz Club» (Τριβωνιανού 1 7 , Μετς , τηλ. 2 1 0-921 3.31 0)

Βlair έφτιαξε τους «Jellyroll» σαν κλασική swing μπάντα, με πνευστά, κιθάρα, μπάσο και ντραμς όταν συναντήθηκε με τον ντράμερ Steve Dekrone στο Παρίσι. Πολύ σύντομα το γκρουπ άρχισε να κατακτά το κοινό σε σημαντικά joints της Ευρώπης και της Αμερικής, βγάζοντας παράλληλα δίσκους που ανανέωναν πλήρως το swing και το lounge ιδίωμα, χάρη στην πολυμορφική δραστηριότητα των μουσικών και, ιδιαίτερα, της ίδιας της Βelinda Βlair. Και οι συστάσεις για όσους πάνε στο «Ηaf Νote», για να ξέρουν ποιους θα δουν και ακούσουν: Βelinda Βlair (φωνή), Μike Ιrwin (κιθάρα), Seth Ford Υoung (ακουστικό μπάσο, φωνή), Steve Dekrone (ντραμς-φωνή), Jay Sanders (τρομπέτα) και Τom Griesser (τενόρο σαξόφωνο). Είσοδος (με ποτό) 20, 30, 35, 40 ευρώ.