Σε πρωτοφανές φιάσκο εξελίχθηκε η τελετή καθέλκυσης ενός νέου αντιτορπιλικού για το πολεμικό ναυτικό της Βόρειας Κορέας, η οποία μάλιστα πραγματοποιήθηκε παρουσία του μονάρχη της, Κιμ Γιονγκ Ουν. Με βάση τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, η επιχείρηση απέτυχε καθώς το πλοίο φέρεται να απώλεσε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό γερμένο στο πλάι, έχοντας υποστεί σημαντικές αβαρίες, κυρίως στην καρίνα του. «Ηταν ένα σοβαρό ατύχημα που προκλήθηκε από αδιανόητη αμέλεια και δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», δήλωσε ο Κιμ, σε μια σπάνια για τα δεδομένα του παραδοχή, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, για να προσθέσει ότι το περιστατικό «κατέρριψε την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό του κράτους μας».

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




