Σε μια εποχή έντονων προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπίσει βρίσκεται ο κλάδος της καφεστίασης. Οι αυξήσεις στις πρώτες ύλες, η δυσκολία εύρεσης προσωπικού, τα υψηλά ενοίκια αλλά και η μετατροπή της κλασικής καφετέριας σε εργασιακό χώρο από τους πελάτες της θέτουν στους επιχειρηματίες το δίλημμα για το ποια πρέπει θα πρέπει να είναι η στρατηγική που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ