Μερικά… απρόσμενα συγχαρητήρια δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Αρη. Λίγα λεπτά μετά την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο της επιστροφής από Θεσσαλονίκη και πριν αυτό απογειωθεί με προορισμό την Αθήνα, οι δύο πιλότοι πήραν τον λόγο και απευθύνθηκαν στην ομάδα των Πράσινων. Δίνοντας συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Εως εδώ καλά. Το απρόσμενο έχει να κάνει με το ότι οι πιλότοι ανακοίνωσαν πως είναι φίλαθλοι της ΑΕΚ. «Αν και φίλοι της ΑΕΚ, σας συγχαίρουμε για τη νίκη σας. Και σας ευχαριστούμε και εσάς και τις υπόλοιπες ομάδες για το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που μας προσφέρετε», ήταν η ατάκα των πιλότων.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ
- Λειψυδρία: Πού βρίσκονται σήμερα τα αποθέματα – Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα
- Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε υπάλληλο εταιρείας με λεία 180.000 ευρώ – Οι δράστες έχουν συλληφθεί 19 φορές
- Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Άντα Ζάιντλερ – Το συγκινητικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρετά ο διάσημος ηθοποιός


![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-600x352.jpg)




