Έντυπη Έκδοση
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ:
Εγγραφή μέλους
Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα είναι που θα τρέξω προκειμένου να προσφέρω. Μιλάω για τον 1ο Αγώνα LifeLineRun που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 5 Σεπτεμβρίου με σκοπό την ενίσχυση του Αττικού Νοσοκομείου με νέες θερμοκοιτίδες!
Η εξαιρετική πρωτοβουλία ανήκει στη Marathon Team Greece, την ομάδα της κορυφαίας ελληνίδας μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου και στη «Γραμμή Ζωής Ελλάς»!
Η ιδέα είναι υπέροχη! Οσες και όσοι τρέξουμε εκείνο το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στην πραγματικότητα θα… τρέξουμε για αυτόν τον ιερό σκοπό!
Και τα 10 ευρώ της συμμετοχής μας θα αξιοποιηθούν για να αποκτήσει το Αττικό Νοσοκομείο νέες θερμοκοιτίδες! Τρέχουμε δηλαδή και μετατρέποντας τα χλμ. σε προσφορά αυξάνουμε τις πιθανότητες ένα νεογνό να ζήσει!
Από τα πρώτα που έμαθα δίπλα στη Μαρία Πολύζου ήταν ακριβώς αυτό. Καλά τα ρεκόρ, καλές και οι επιδόσεις, αλλά αν το τρέξιμο δεν συνδυάζεται με αυτό που ονομάζουμε κοινωνική προσφορά, κάτι του λείπει.
Το μότο της εμβληματικής πρωταθλήτριας είναι πως «Τρέχουμε για να προσφέρουμε» ή «Προσφέρουμε για να τρέχουμε». Και τελικά μέσα από την προσφορά κερδίζουμε το πιο λαμπερό μετάλλιο!
Εκείνο το δευτεριάτικο απόγευμα του Σεπτέμβρη λοιπόν θα είμαι εκεί! Και αυτό που θα ήθελα θα ήταν στη γραμμή εκκίνησης να βρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι! Γιατί όσο περισσότεροι τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσφορά, τόσο πιο σπουδαία η συνεισφορά μας!
Μην το σκέφτεστε άλλο. Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να τρέξουμε, να το χαρούμε και να προσφέρουμε ζωή!
Το πρόγραμμα έχει 5άρι, αγώνα 2,5 χλμ., περπάτημα για οικογένειες και παιδικό αγώνα 600 μέτρων.
Πληροφορίες: www.lifelinegr.org, www.mariapolyzou.com, mariapolyzou@gmail.com