Πυροτεχνήματα σε κόκκινα, τιρκουάζ, πράσινα, ασημένια, χρυσαφένια χρώματα. Χιλιάδες πυροτεχνήματα να σκάνε πάνω από τα σκοτεινά νερά αφήνοντας λαμπερές αντανακλάσεις δίπλα σε ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο. Το σκηνικό μαγικό στο Four Seasons της Βουλιαγμένης, εκεί όπου βρίσκεται το δημοφιλές εστιατόριο Matsuhisa Athens. Αυτή εδώ ήταν μια βραδιά διαφορετική, με το «άγγιγμα» της παγκόσμιας υψηλής γαστρονομίας. Ενας από τους διασημότερους chef στον κόσμο, ο υπερταλαντούχος Nobu Matsuhisa, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα σε ένα «γαστρονομικό ταξίδι» πολλών αστέρων. Ο συμπαθέστατος, low profile Mr. Nobu κατηφόρισε στη Βουλιαγμένη για να συναντήσει τον φίλο και συνεταίρο του (όχι μόνο στην Ελλάδα) Τάσο Ιωαννίδη και στη συνέχεια να «εισβάλει» στην κουζίνα, ετοιμάζοντας ένα ειδικό μενού. Ο Nobu φωτογραφίστηκε με τους καλεσμένους σε ένα special gathering υψηλής γαστρονομικής τέχνης. Τα δημοφιλέστατα γιαπωνέζικα και περουβιανά πιάτα του, ροζ σαμπάνιες για την αρχή και ροζ κρασί για τα κυρίως πιάτα. Signature δημιουργίες, από τις οποίες οι περισσότεροι έδειξαν την αδυναμία τους στο Black Cod και στο Beef Teriyaki. Η θέα στον κόλπο μαγευτική, εξαιρετικά επιλεγμένες μουσικές, χαμόγελα, όμορφα κορίτσια και stylish εμφανίσεις. Ο Nobu Matsuhisa έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος για την επιτυχία της βραδιάς. Το βλέμμα του ταξίδευε στην θάλασσα ενώ σχολίαζε, όπως όλοι άλλωστε, το πόσο ωραίο ήταν το sailing yacht που είχε αράξει στα νερά με τις χρυσαφένιες, αστραποβόλες γραμμές. Αμέσως μετά την Αθήνα ο Nobu αναχωρεί για Μύκονο με σκοπό να δημιουργήσει στην κουζίνα του Belvedere Hotel. Μέσα στο ξενοδοχείο φιλοξενείται το Matsuhisa Mykonos.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ