Αναγνωρίζοντας το μέγεθος του αρνητικού αντίκτυπου που έχει η σπατάλη τροφίμων παγκοσμίως σε περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών θέσπισε από το 2020 την 29η Σεπτεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Φαγητού. Φέτος, λοιπόν, για δεύτερη φορά έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το πόσο μεγάλο και σοβαρό ζήτημα είναι η σπατάλη τροφίμων σε διεθνές και εθνικό επίπεδο καθώς και για το πώς όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ