Ο Παναιτωλικός κατάφερε να επικρατήσει πολύ δύσκολα του Απόλλωνα με 1-0 και πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον αγώνα που δίνει για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Στη σημαντικότερη φάση των πρώτων 45 λεπτών, ο Μπεντινέλι σκόραρε για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο 31′ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή, καθώς πριν από το γκολ ο Λισγάρας χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στον Ντουάρτε.

Ολο το… ζουμί του ματς ήταν τα τελευταία δέκα λεπτά. Εκεί, Μπεντινέλι και Ντομίνγκες είχαν δύο καλές στιγμές μέσα σε ένα λεπτό για τον Απόλλωνα, με τον Κνετ να κρατά το μηδέν και στο 84′ ήρθε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Ντάλσιο έκανε τη σέντρα, ο Ματσόλα αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά με τον Βέρχουλστ να διώχνει, αλλά ο Λισγάρας στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-0.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (64′ Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσότσαλιτς (34′ Καρασαλίδης), Ντίας (80′ Καρέλης), Εντινγκά, Μεντόσα, Ντουάρτε, Αριγίμπι (64′ Μπαρμπόσα), Μανθάτης, Βέργος (64′ Ματσόλα).

Απόλλων Σμύρνης (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90′ Ρώσση), Μπεντινέλι, Φερνάντεθ (78′ Μουνιέ), Ιωαννίδης (66′ Ντάουντα).

Ν.Κ.

Vidcast: Baskettalk