Δυναμική είσοδο στην ηλεκτροκίνηση κάνει ο ΗΡΩΝ ανακοινώνοντας τη σειρά προγραμμάτων ρεύματος EcoDrive για οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και παρουσιάζει:

1. Το EcoDrive ΗΟΜΕ που απευθύνεται σε ιδιώτες με οικιακές παροχές ρεύματος χωρίς υποδομή ηλεκτρικής φόρτισης.

2. Το EcoDrive HOME CHARGE που απευθύνεται σε ιδιώτες με οικιακές παροχές ρεύματος και στο πρόγραμμα αυτό ο ΗΡΩΝ αναλαμβάνει την προμήθεια του φορτιστή τύπου EVBox Elvi της ENGIE στο σπίτι του καταναλωτή. Το συγκεκριμένο μοντέλο φορτιστή είναι επιλέξιμο προς χρηματοδότηση σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Οι πελάτες της ΗΡΩΝ έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον EVBox Elvi με σημαντική έκπτωση.  Τα δύο προγράμματα συνοδεύονται και από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

n Παρέχεται δωρεάν έως το 50% της νυχτερινής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση νυχτερινού μετρητή.

n 45% έκπτωση συνέπειας

n Ο λογαριασμός κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος εκδίδεται μόνο ηλεκτρονικά (e-bill) συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

n Οι πελάτες θα λαμβάνουν Πράσινο Πιστοποιητικό, με το οποίο θα βεβαιώνεται ότι η ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσαν έχει παραχθεί από συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

n Κάθε χρόνο ο ΗΡΩΝ θα αναλαμβάνει το κόστος αγοράς και φύτευσης 1 δέντρου για λογαριασμό του πελάτη συμμετέχοντας σε δεντροφυτεύσεις και δράσεις εταιρικής ευθύνης.

Η εταιρεία ΗΡΩΝ απευθύνεται επίσης στις επιχειρήσεις που διαθέτουν στον εταιρικό στόλο των οχημάτων τους και ηλεκτρικά αυτοκίνητα με το EcoDrive BUSINESS. Το πρόγραμμα αυτό προϋποθέτει τη χρήση φορτιστή τύπου EVBox Elvi της ENGIE και παρέχει σε επιχειρήσεις τη δυνατότητα της έως και 100% δωρεάν φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.