Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με εγκατάλειψη που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα, με θύμα έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο 40χρονος οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου Κορβέτ, που ήταν ανασφάλιστο, παρουσιάστηκε – αφού είχε παρέλθει το Αυτόφωρο – στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής συνοδευόμενος από τη δικηγόρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς και απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο το περιστατικό αλλά και γιατί εγκατέλειψε το σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως εξαφανίστηκε με όχημα που οδηγούσε φίλος του που τον ακολουθούσε και είδε τι είχε συμβεί, ενώ εξετάζονται μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες στην Κορβέτ υπήρχε και μια συνεπιβάτις.

Ο 40χρονος φέρεται ότι υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον έπιασε κρίση πανικού, τα έχασε και δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί. Ισχυρίστηκε πως: «Επαθα σοκ και γι’ αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πώς έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος». 

«Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε;» ήταν το σχόλιο του πατέρα του άτυχου 25χρονου.

Μετά την ανωμοτί κατάθεση που έδωσε, στο πλαίσιο της διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης που είχε ζητήσει ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, αποχώρησε από την υπηρεσία της Τροχαίας καθώς είχε παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία. Η κατάθεσή του περιλαμβάνεται στη δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.