«Αγάπη»

Τον τίτλο του γνωρίζουν λίγοι. Πολλοί όμως έχουν τραγουδήσει τους στίχους  - «Πόσο πολύ σ' αγάπησα ποτέ δεν θα το μάθεις» - της Κατίνας Παΐζη που έντυσε μελωδικά ο Βασίλης Δημητρίου και ερμήνευσε ο Χρήστος Θηβαίος για τη σειρά «Ο μεγάλος θυμός».

«Τράβα σκανδάλη»

Σε μουσική Δήμητρας Γαλάνη και στίχους Μυρτώς Κοντοβά το τραγούδι που ερμήνευε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη στους τίτλους της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια»

Είχε ταυτιστεί με την παρέα τού «Λόγω Τιμής» και το τραγουδούσαν όλες οι φοιτητοπαρέες. Η φωνή του Γεράσιμου Ανδρεάτου τραγούδησε τους στίχους του Μιχάλη Γκανά και τη μελωδία του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

«Θέλω να σε δω»

Τραγουδούσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη σειρά - φαινόμενο για την εποχή της, την «Αναστασία», σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου. Επιτυχία βέβαια έγινε και το ομότιτλο της σειράς.

«Το πρόβλημά μου είσαι εσύ»

Δημοφιλές ακόμη και σήμερα το κομμάτι τραγουδούσε για τις ανάγκες της σειράς «Και πάλι φίλοι» η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε μουσική Γιώργου Ανδρέου και στίχους Γιώργου Χρονά.

«Ψίθυροι καρδιάς»

Με αυτό απογειώθηκε η καριέρα του Δημήτρη Μπάση - το ομολογεί και ο ίδιος στο αφιέρωμά μας - όταν το ερμήνευσε για την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, το οποίο υμνούσε το «παράλογο» του έρωτα.

«Δυο μέρες μόνο»

Η Δήμητρα Γαλάνη στην ομότιτλη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μουσική δική της και στίχους Παρασκευά Καρασούλου.

«Μαύρα μεσάνυχτα»

Λαϊκό και hip-hop συνδυάστηκαν στη σειρά από τη φωνή της Μαρίας Ιακώβου και του Θηρίου σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Θηρίου.

«Πόσο σ'αγαπώ»

Από τους τίτλους αρχής της «Μαρίας της άσχημης» βρέθηκε στις ραδιοφωνικές συχνότητες όλης της χώρας και στα χείλη πολλών ερωτευμένων που διάλεγαν τη φωνή, τους στίχους και τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη για να εξομολογηθούν όσα ήθελαν.

«Να με προσέχεις»

Με μια μπαλάντα που άντεξε στον χρόνο και φέρει την υπογραφή του Νίκου Πορτοκάλογου, ο οποίος και την ερμηνεύει, ξεκινούσε η σειρά «Να με προσέχεις».