Η περιοχή της Βουλιαγμένης ήταν ήσυχη, πολύ ήσυχη το βράδυ της Δευτέρας. Οι προβολείς «φώτιζαν» τις γνωστές ψαροταβέρνες στον Λαιμό, με τους μεγάλους φοίνικες, που χαρίζουν ένα «άγγιγμα» Γαλλικής Ριβιέρας, τον Ναυτικό Ομιλο, το εστιατόριο Ιθάκη, τη μαρίνα με τις ακριβότερες θαλαμηγούς, οι οποίες αγκυροβολούν στην Ελλάδα. Αντίθετα με το weekend, όταν τα αυτοκίνητα δημιουργούσαν ατελείωτες ουρές προσπαθώντας να φθάσουν στη θάλασσα, οι κάτοικοι του ωραιότερου, είναι η αλήθεια (ακόμα και τον χειμώνα), προαστίου της Αθήνας και οι επισκέπτες είχαν συγκεντρωθεί στην always classic Aqua Marina για το αγαπημένο παγωτό Chicago, το οποίο εκεί σερβίρεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Το παγωτό με την καταπληκτική μαύρη σοκολάτα και την πλούσια σαντιγί, τοποθετημένο σε γυάλινο ποτήρι με μεταλλικό χερούλι και επίσης μεταλλικό πιατάκι από κάτω. Με ανάλογο παραδοσιακό τρόπο σερβίρεται και η γρανίτα αλλά και το παγωτό καϊμάκι και το αρμενοβίλ. Οι νεαρότεροι στην ηλικία είχαν επιλέξει τις κοντινές τζελατερίες (χαμός έξω από τα συγκεκριμένα spots με τις μεγάλου κυβισμού αστραφτερές μηχανές) και το νέο (με… φόρα από το κέντρο της πόλης) εντυπωσιακό project των επιχειρηματιών του Il Barreto και του Σερσέ λα Φαμ.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ