Νυχτερινές διαδρομές στο Πεδίον του Αρεως

Με σκοπό την ανάδειξη του πάρκου στο Πεδίον του Αρεως, το Σάββατο 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας τρεξίματος εντός των ορίων του. Με τη δύση του ηλίου, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν 5 χιλιόμετρα στο πάρκο εκκινώντας από το άγαλμα του Κωνσταντίνου και τερματίζοντας εκεί έπειτα από τρεις στροφές. Για όσους θέλουν απλά να κάνουν νυχτερινή βόλτα στα χωμάτινα και ασφάλτινα σημεία του πάρκου, θα υπάρχει αντίστοιχη περιπατιτική διαδρομή 1.700 μέτρων. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στο σάιτ www.athenianrunnersclub.gr έως τις 21/6.  

3ο Night Run 1881 στην Αρτα

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της Αρτας, το Σάββατο 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί βραδινός αγώνας τρεξίματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομές 10.500 και 4.800 μέτρων και δυναμικού περπατήματος 4.800 μέτρων. Η αφετηρία είναι η Πλατεία Σκουφά και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη σελίδα www.sdartas.gr.

«Follow the river» στα Τρίκαλα

Μια νέα αθλητική διοργάνωση που αναδεικνύει τον ποταμό Ληθαίο θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα στις 16 Ιουνίου. Το «Follow the river» θα δώσει την ευκαιρία στους δρομείς να τρέξουν 5 και 10 χιλιόμετρα κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Αντίστοιχη διαδρομή 1.000 μέτρων θα υπάρχει και για τα παιδιά. Με αφετηρία την κεντρική Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου η χάραξη ακολουθεί το ποτάμι μέχρι περίπου τη Ζωαγορά όπου γίνεται αναστροφή για τον τερματισμό στην πλατεία. Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.viva.gr.

SNF Run στο Σταύρος Νιάρχος

Για πέμπτη χρονιά επιστρέφει ο αγώνας τρεξίματος στις 23 Ιουνίου, γιορτάζοντας την Ολυμπιακή Ημέρα. Χιλιάδες δρομείς θα δώσουν και φέτος ραντεβού στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να τερματίσουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε μια μεγάλη γιορτή, με την Αλκηστη Πρωτοψάλτη στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival. Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές των 6 και των 10 χιλιομέτρων, καθώς και διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics. Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν θα ενισχύσουν το έργο των οργανισμών ΚΕΘΙΣ, ΠΑΣΚΑ και ΠΕΡΠΑΤΩ.