Διεθνείς διακρίσεις πετυχαίνουν το ελληνικό ελαιόλαδο και το μέλι. Οπως έκανε γνωστό ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «London International Olive Οil Competitions 2019», στον οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 400 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, βραβεύτηκαν 40 ελληνικές επιχειρήσεις, που προέρχονταν κυρίως από Κρήτη, Καλαμάτα, Μυτιλήνη και Χαλκιδική. Επίσης, στον διεθνή διαγωνισμό μελιού «London Honey Awards 2019», στον οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 150 επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, βραβεύτηκαν 17 ελληνικές επιχειρήσεις, που προέρχονταν κυρίως από Κάλυμνο, Ανδρο, Κρήτη, Λακωνία, Ευρυτανία, Αιτωλοακαρνανία και Μακεδονία.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά