Run Greece Καστοριά

Στάση στην Καστοριά θα κάνει την Κυριακή 12 Μαΐου η σειρά αγώνων που ενώνουν ουσιαστικά την Ελλάδα βήμα βήμα. Το βασικό αγώνισμα της ημέρας θα είναι ο ημιμαραθώνιος δρόμος ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων. Και τα παιδιά θα βγουν όμως για τρέξιμο στη δική τους διαδρομή. Αν και η εκκίνηση είναι διαφορετική για τους δρομείς, στο τέλος θα τερματίσουν όλοι μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν, ωστόσο για τους δρομείς της τελευταίας στιγμής θα υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης σήμερα, που θα φιλοξενηθεί στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο.

Run Greece Ιωάννινα

Για έβδομη χρονιά έρχεται στα Ιωάννινα ο λαϊκός αγώνας δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Την Κυριακή 19 Μαΐου, οι δρομείς της Ηπείρου θα βάλουν τ’ αθλητικά τους για να τρέξουν 10 ή 5 χιλιόμετρα καθώς και 1.000 μέτρα αν πρόκειται για παιδιά. Οι διαδρομές έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού Αβέρωφ μπροστά στην Πλατεία Πύρρου, με τους συμμετέχοντες να κάνουν μία ή δύο περιστροφές ανάλογα με την απόσταση που έχουν επιλέξει. Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέχρι τις 14 Μαΐου στη σελίδα www.run-greece.gr. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μέχρι την ημέρα του αγώνα, θα δίνονται νούμερα συμμετοχής στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων όπου θα στηθεί το κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης.  

Tyros Run

Mε δρομείς θα γεμίσει την Κυριακή 12 Μαΐου ο Τυρός, η παραθαλάσσια γραφική κωμόπολη της Αρκαδίας. Το Tyros Run έρχεται για τρίτη χρονιά, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κινηθούν δίπλα στη θάλασσα, σ’ ένα πράσινο τοπίο. Οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαδρομές 16 και 8 χιλιομέτρων. Δεν θα λείψουν και οι παράλληλες κούρσες των 3 χιλιομέτρων για τους λιγότερο προπονημένους και αυτές των 500, 800 και 1.000 μέτρων για παιδιά. Θα υπάρχει διαθέσιμη επίσης πεζοπορία 6 χλμ., περιμετρικά του χωριού. Οι εγγραφές διατίθενται μέσω της σελίδας www.tyrosrun.gr