Τα είπε ντεκλαρέ αφήνοντας ακάλυπτη την ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παύει να είναι «Μεγαλέξαντρος». Οχι γιατί μετακόμισε στην Αλ Ιτιχάντ αλλά γιατί τράβηξε το φύλλο συκής της πρώην ομάδας του.

Στην ολιστική του συνέντευξη αμφισβητεί όσα οι παλαδίνοι διέδιδαν όλες αυτές τις μέρες.

Οχι, ο ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε να τον κρατήσει. Δεν έκανε ούτε τα τυπικά. Εστω μια πρόταση, μια υπόσχεση. Δεν του είπαν ούτε «σε χρειαζόμαστε εδώ, πες μας τι θέλεις».

Ο Πρίγιοβιτς άπλωσε μπουγάδα σε καλντερίμι της Κέρκυρας και βούιξε το νησί.

Χωρίς βερμπαλιστικές ακροβασίες και σιβυλλικές δηλώσεις, ο Σέρβος ξεδιάλυνε κάθε αμφισημία η οποία θα μετατρεπόταν σύντομα σε δηλητήριο που θα σκότωνε τη φήμη του στην Ελλάδα.

Απάντησε στους αβανιάρηδες για το ποσοστό του 15% μεταπώλησης που κατείχε ο ίδιος στα δικαιώματά του και το κουτσομπολιό πως το μόνο που ένοιαζε το κλαμπ ήταν πώς να το αποφύγει. Τους τα χάρισε και έφυγε σαν κύριος.

Τους βάζει επίσης στην αναμονή για όσα θα ακολουθήσουν. Προβλέπει πως αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει τον τίτλο κανείς δεν θα θυμάται τον Πρίγιοβιτς. Εχει απόλυτο δίκιο. Ισως τότε οι δημεγέρτες της εξέδρας να στρέψουν τα πλήθη εναντίον του. Να του δείξουν πως ο ΠΑΟΚ δεν τον είχε ανάγκη.

Ο Πρίγιοβιτς είναι επαγγελματίας. Μπορεί να αγάπησε τον ΠΑΟΚ, όπως λέει, αλλά υπενθυμίζει διαρκώς την ιδιότητά του για την αποφυγή παρεκκλίσεων.

Αν δεν ήθελε να είναι επαγγελματίας θα έπαιζε στο χωριό του με τους φίλους του και μετά θα πήγαινε για μπάρμπεκιου, όπως εξηγεί. Από τη στιγμή όμως που επέλεξε να πληρώνεται για να παίζει και η Αλ Ιτιχάντ του έστρωσε χρυσάφι, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έλεγε όχι. Αναρωτιέται και ο ίδιος.

Με τη συνέντευξή του ο Πρίγιοβιτς έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στην Ελλάδα. Αν κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως τους χρωστάει, το πρόβλημα τότε είναι δικό τους.