Επιβλητική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη και νίκη επί της BBSK με 3-1 (25-22, 25-19, 23-25, 25-19), με την οποία πλησίασε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του CEV Cup στο βόλεϊ (η ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη στις 17/1).

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και είχαν κορυφαίο παίκτη τον Γκάβιν (19 π., με 18/30 επιθ.). Πολύ καλή παρουσία και για τους Ράουβερντινκ (16 π.), Μπέμε (14 π., 4 μπλοκ) και Κουμεντάκη (12 π.).

«Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση όλων των παικτών, όχι μόνο όσων ήταν στο αρχικό σχήμα, γιατί βοήθησαν όλοι για αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα είναι η στιγμή να ξεκουραστούμε λίγο» είπε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ισοπαλία για το πόλο

Στο άλλο χθεσινό ερυθρόλευκο ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα πόλο πήρε ισοπαλία στην Ουγγαρία από τη Ζόλνοκ (9-9) για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στο τελευταίο λεπτό, όταν η Ζόλνοκ προηγήθηκε 9-8 με τον Ζάλανκι στα 11”, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Αλέξανδρο Γούνα δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Τα υπόλοιπα γκολ των Ερυθρολεύκων πέτυχαν οι Γεννηδουνιάς 3, Φουντούλης, Ομπράντοβιτς από 2, Μουρίκης.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.