Ένας νέος χώρος πρασίνου, παιχνιδιού και αναψυχής παραδόθηκε στους κατοίκους των Τζιτζιφιών, έπειτα από δέκα χρόνια που παρέμενε κλειστός και ανεκμετάλλευτος. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026, παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, και δεκάδων οικογενειών και παιδιών.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε ιδιαίτερα θερμό και χαρούμενο κλίμα, με τους δημότες να απολαμβάνουν τον ανανεωμένο χώρο στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Πεισιστράτους. Ο χώρος, που για χρόνια ήταν σκοτεινός και αναξιοποίητος, αποδόθηκε πλέον πλήρως αναβαθμισμένος και λειτουργικός στους κατοίκους της περιοχής.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη σταθερή δέσμευση της Δημοτικής Αρχής Καλλιθέας για αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και επιστροφή ποιοτικών, ασφαλών και σύγχρονων κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της πόλης.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, τόνισε: «Η απόδοση αυτού του χώρου στους κατοίκους της Καλλιθέας αποτελεί μια σημαντική στιγμή για τη γειτονιά και για τις Τζιτζιφιές. Ένας χώρος που παρέμενε κλειστός για δέκα χρόνια επιστρέφει σήμερα στους δημότες, πλήρως αναβαθμισμένος, ασφαλής και σύγχρονος. Συνεχίζουμε με συνέπεια να υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για περισσότερους και καλύτερους κοινόχρηστους χώρους, επενδύοντας στην ποιότητα ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών και των οικογενειών της Καλλιθέας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000
YouTube thumbnail