Ανησυχία επικράτησε για λίγα δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Λέτσε (2-1), για την 29η αγωνιστική της Serie A, όταν ο  Λαμέκ Μπαντά στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής της Λέτσε έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει επαφή με κάποιον αντίπαλο και όπως ήταν απόλυτα λογικό, η εικόνα του προκάλεσε σοκ και έντονη ανησυχία σε όλους στο Στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Ο προπονητής της Νάπολι βλέποντας τον Λαμέκ Μπαντά στο έδαφος, ζήτησε την άμεση παρέμβαση των γιατρών και για λίγη ώρα επικράτησε απόλυτη σιωπή στο γήπεδο, με τους θεατές, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των δύο ομάδων να παρακολουθούν με αγωνία τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο Λαμέκ Μπαντά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο υπό το χειροκρότημα των φιλάθλων, με την Λέτσε λίγο αργότερα να ενημερώνει ότι ο μεσοεπιθετικός από τη Ζάμπια ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πώς δολοφόνησαν ΗΠΑ και Ισραήλ τον Χαμενεΐ