• Δύο σχολεία που φιλοξενούν παιδιά από δομές κράτησης στην Κασσαβέτεια θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά έως τις 30 Ιανουαρίου, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων φυματίωσης.
  • Από τους 124 ελεγχθέντες, 35 βρέθηκαν θετικοί στην εξέταση Mantoux, με τους περισσότερους να είναι ανήλικοι κρατούμενοι, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει και ένας φύλακας.
  • Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων ζητούν άμεσα μέτρα προστασίας, εξαιτίας της ανησυχίας για πιθανή έκθεση στον ιό, δεδομένου ότι διδάσκουν και σε άλλα σχολεία.

Δύο σχολεία, όπου φοιτούν παιδιά από δομές κράτησης, θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά έως τις 30 Ιανουαρίου, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων φυματίωσης στην Κασσαβέτεια.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, από τους 124 ελεγχθέντες, 35 βρέθηκαν θετικοί στην εξέταση Mantoux. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ανήλικοι κρατούμενοι, ενώ ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και ένας φύλακας.

Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στα σχολεία ζήτησαν άμεσα μέτρα προστασίας, καθώς διδάσκουν και σε άλλα σχολεία και ανησυχούν για πιθανή έκθεση στον ιό.

Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Baskettalk