Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοίμασε ένα πιάτο που κερδίζει τις εντυπώσεις στην κουζίνα του «Buongiorno»: Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο.

Με λίγα υλικά, σωστές τεχνικές και την υπογραφή του γνωστού σεφ, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες του και απολαύστε μια εμπειρία γεμάτη άρωμα και γεύση.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.