Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί είναι τρυφερά αμπελόφυλλα γεμισμένα με ρύζι και μυρωδικά γεμάτα γεύση και αρώματα!

Υλικά

50 αμπελόφυλλα σε βάζο

2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (το άσπρο και το τρυφερό πράσινο μέρος) ψιλοκομμένα

2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 φλιτζ. ρύζι γλασέ

1/2 ματσάκι δυόσμο

2 κ.σ. ξερό δυόσμο

1/2 κ.γ. καυτερό μπούκοβο

Χυμό από 2 λεμόνια

1 φλιτζ. ε.π. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr