Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί είναι τρυφερά αμπελόφυλλα γεμισμένα με ρύζι και μυρωδικά γεμάτα γεύση και αρώματα!
Υλικά
50 αμπελόφυλλα σε βάζο
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (το άσπρο και το τρυφερό πράσινο μέρος) ψιλοκομμένα
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 φλιτζ. ρύζι γλασέ
1/2 ματσάκι δυόσμο
2 κ.σ. ξερό δυόσμο
1/2 κ.γ. καυτερό μπούκοβο
Χυμό από 2 λεμόνια
1 φλιτζ. ε.π. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr







