Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κρακοβία για τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ (14/08, 21:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, χωρίς τον Φιλίπ Τζούρισιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα.
Παρά την προσπάθειά του όλη την εβδομάδα να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις με συντηρητικό πρόγραμμα προπονήσεων, η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε αρκετά. Έτσι, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για να αποφευχθεί ο κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού.
Πλέον ο νεοαποκτηθείς Ανάς Ζαρουρί είναι το φαβορί για τη θέση στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, ενώ οι Πράσινοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το απόγευμα με προπόνηση στο Reymana Stadium.

- Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση κοντά σε κατοικίες στα Ψακούδια
- Απάτη «καρουζέλ» 47 εκατ. ευρώ: Έφοδοι της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε Αττική και Καστοριά – Τα κρυπτονομίσματα και ο ΦΠΑ
- Μουντιάλ 2026: Εντυπωσιακή υποδοχή για τη Νορβηγία με F-35 που συνόδευσαν την πτήση της επιστροφής στο Όσλο (vid)







