Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 85-71 του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό της Stoiximan GBL, με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν το 15ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.
Ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του ματς έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού εκτός από έναν (σ.σ φωτογραφίζοντας τον Φουρνιέ), ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν:
«Συγχαρητήρια για όσα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το άξιζαν έπαιξαν καλύτερα στα δύο τελευταία ματς. Εξω από το παρκέ, δε θέλω να μιλήσω, με σεβασμό για όλους τους παίκτες εκτός από έναν.
Τι να πω, συμβαίνει μόνο εδώ στην Ελλάδα αυτή η κατάσταση. Συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα, πέρσι κερδίσαμε εμείς, φέτος αυτοί.
Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε στο παρκέ, σε αυτή την κατάσταση σε αυτή τη χώρα δεν το έχω ξαναζήσει στην 30χρονη καριέρα μου. Να απολογούμαι 3 ώρες στον αθλητικό δικαστή για να προστατεύσω την χώρα μου…».
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







