Στον ανακριτή ανηλίκων απολογούνται τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία του εξαδέλφου τους στη Κυψέλη.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι δύο κατηγορούμενοι ο 28χρονος ξάδελφος τους, τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 4 και 6 ετών.
Πρώτα κατέθεσαν οι γονείς και οι φίλοι τους
Των απολογιών των δύο κατηγορουμένων προηγήθηκαν οι καταθέσεις των γονιών τους και προσώπων του περιβάλλοντος τους.
Ανάμεσά τους και μια φίλη ενός εκ των κατηγορουμένων, η οποία φέρεται να είχε μιλήσει μαζί του και εκείνος να της είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο ότι είχε κακοποιηθεί από το θύμα.
Μετά το τέλος της απολογίας τους θα κριθεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.
- Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις επερχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες
- Ο Πούτιν χτίζει υπερπολυτελές μυστικό παλάτι 100 εκατ. λιρών στην κατεχόμενη Κριμαία – Περιέχει κρυοθάλαμο, επιχρυσωμένο μπάνιο
- O «ψεύτικος» Καζαντζάκης και ο «ανυπόφορος» Σικελιανός – Οι μεγάλες λογοτεχνικές κόντρες που έγραψαν Ιστορία







