Αστυνομικοί συνέλαβαν 9 οπαδούς της Στεάουα Βουκουρεστίου, στον Προμαχώνα Σερρών λίγες ώρες πριν η ρουμάνικη ομάδα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική του League Phase του Europa League.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Ertnews.gr», οι οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου έφτασαν με τρία βανάκια από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Δικέφαλο του βορρά.
Στην εισαγγελία οι συλληφθέντες
Σε έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών.
Για τον έλεγχο μετέβησαν στον Προμαχώνα αστυνομικές ενισχύσεις από Σέρρες και Θεσσαλονίκη. Οι Ρουμάνοι οπαδοί κρατούνται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και θα βρεθούν το πρωί ενώπιων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών.
- Στο νοσοκομείο διακομίστηκε 19χρονος που έπεσε από 3ο όροφο υπό ανέγερση οικοδομής στο Κορδελιό
- Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές στο Ιράν για τις οικονομικές συθήκες – Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τις ταραχές
- Κραν Μοντανά: Γάλλοι στρατιωτικοί γιατροί μεταβαίνουν στην Ελβετία για να βοηθήσουν τους εγκαυματίες







