Ένοπλη ληστεία, με θύματα δύο νεαρούς, σημειώθηκε χθες το βράδυ, έξω από τον σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν τρεις άγνωστοι δράστες πλησίασαν δυο 21χρονους, τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και τους αφαίρεσαν αλυσίδες, που φορούσαν και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.
Οι δυο νέοι μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στα πόδια στο Αττικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
- Μητσοτάκης για Ιράν: Η περαιτέρω κλιμάκωση πρέπει να αποφευχθεί – Απόλυτη προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων στην περιοχή
- Ιράν: Ποιοι θεωρούνται διάδοχοι του Χαμενεΐ και ποια η σύνθεση της μεταβατικής διοίκησης
- Άννα Διαμαντοπούλου στο Face2Face: Όχι σε συνεργασία με δυνάμεις που δεν εκφράζουν τον κεντρώο χώρο – Γιατί το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται «καθηλωμένο»






