Νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, σημειώθηκε σήμερα το πρωί με θύμα έναν 39χρονο μοτοσικλετιστή.
Ο άνδρας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, για άγνωστους λόγους, καθώς κινούνταν στην παραλιακή του Ρεθύμνου και κατέληξε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, δυστυχώς ο 39χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.
Ο νεαρός άνδρας είχε διακομισθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου φέροντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, δεν φορούσε κράνος.
Αν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν ήταν αρκετές για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Από την αρχή του έτους στην Κρήτη, έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο 43 άνθρωποι.
- Σύλληψη 26χρονου που προκάλεσε τροχαίο προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο – Τραυμάτισε αστυνομικό
- Στο κατώφλι του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου: Όλοι εναντίον όλων μετά το σύνθημα επίθεσης κατά του Ιράν
- Το Ιράν απειλεί όλες τις αμερικανικές βάσεις που βρίσκονται στην εμβέλειά του – Η Σούδα στο στόχαστρο;






