Ένα νέο τεστ προσωπικότητας σαρώνει στα social media και υπόσχεται να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά για τον εαυτό σας και συγκεκριμένα εάν είστε φυσικός ηγέτης ή άνθρωπος που σκέφτεται πολύ και επιλύει προβλήματα.

Φυσικός ηγέτης θεωρείται κάποιος που αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν φοβάται να πει τη γνώμη του δημόσια του. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι άνθρωποι που βασίζονται περισσότερο στο ένστικτό τους για να λύσουν προβλήματα.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Αυτό που θα παρατηρήσετε πρώτα θα σας αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας που σχετίζονται με το αντικείμενο που βλέπετε. Πρέπει να απαντήσετε με ειλικρίνεια, καθώς δεν έχει νόημα σε διαφορετική περίπτωση το τεστ.

Τι βλέπετε λοιπόν πρώτα; Τσαλακωμένα μαύρα μεταξωτά σεντόνια ή το πρόσωπο ενός σκύλου;

Αν είδατε το πρόσωπο ενός σκύλου

Σύμφωνα με το FOXreport.gr, αν το πρώτο πράγμα που είδατε είναι το πρόσωπο του σκύλου, τότε συγχαρητήρια, γιατί πιθανότατα είστε ηγέτης από τη φύση σας. Διαθέτετε συναισθηματική νοημοσύνη και τις περισσότερες φορές είστε γεμάτοι με πολλή ενέργεια. Επίσης, ξέρετε πώς να αναδείξετε τα καλύτερα στοιχεία στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε. Έχετε ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες, είστε χαρισματικοί και ξέρετε πώς να εμπνέετε και να καθοδηγείτε τους άλλους. Έχετε επίσης μια ισχυρή αίσθηση ευθύνης και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Αν είδατε το τσαλακωμένο μαύρο μετάξι

Αν το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε στην εικόνα είναι το τσαλακωμένο μαύρο ύφασμα, τότε σύμφωνα με τους ειδικούς, εστιάζετε περισσότερο στο σύνολο και είστε από τη φύση σας πιο στοχαστικοί. Δεν εξαντλείτε το μυαλό σας με μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζετε και βασίζεστε στο ένστικτό σας να αποφασίσετε τον βέλτιστο τρόπο δράσης προκειμένου να λύσετε ένα ζήτημα. Έχετε αναλυτική σκέψη, είστε δημιουργικοί και έχετε την ικανότητα να βρίσκετε λύσεις σε περίπλοκα ζητήματα. Είστε επίσης ανεξάρτητοι και διαθέτετε αυτοπεποίθηση.