Ο Μάνος προσπαθεί να κρύψει τον εθισμό του, αλλά η οικογένεια έχει αρχίσει να υποψιάζεται τι συμβαίνει. Η Μαργαρίτα αρνείται να συνεργαστεί με την Αμαλία στο ελαιοτριβείo κι εκείνη πεισμώνει ακόμα πιο πολύ. Ο Δημοσθένης υποκρίνεται ότι έχει βρει ερωμένη με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια της Ασπασίας.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μια κουβέντα σχετικά με τον γάμο τους και η Βασιλική μένει άναυδη με την μεταστροφή του. Η Αρετή προτείνει στην Κούλα να μείνει στο σπίτι της όταν αποφυλακιστεί. Ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη μέχρι να ορθοποδήσει.

Ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να απολύσει την Αριάδνη, αλλά εκείνος δεν δέχεται. Η πολύωρη εξαφάνιση του Φίλιππου αρχίζει να ανησυχεί την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Βασίλης Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias