Από την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για ένα κόμμα που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και είναι πιο συμπαγές από ποτέ, ανανεωμένο και ξεκάθαρο στο ιδεολογικό του στίγμα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην καινοτόμα διαδικασία με τα προκριματικά ψηφοδέλτια, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα που απευθύνεται στα μέλη του για να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στις Βρυξέλλες.

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά

«Νιώθω τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους αρχίσαμε το ταξίδι αυτό πριν από έξι μήνες. Πριν από την εκκίνηση της καμπάνιας μου βρέθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, τότε που οι εποχές ήταν δύσκολες με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα και θυμάμαι την αγάπη από τα Χανιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, την αγάπη από τον προοδευτικό κόσμο. Έχουμε περάσει από διάφορα στάδια, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναταχθεί και όπως διαπιστώνεται δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

«Μετά το φανταρικό μου ξεκινάμε από την Κρήτη»

«Είναι πιο συμπαγής από ποτέ είναι ανανεωμένος, στο ιδεολογικό του στίγμα είναι ξεκάθαρος και αρχίζουμε την πορεία μας για τις ευρωεκλογές με μία καινοτόμα διαδικασία με τα προκριματικά ψηφοδέλτιά μας που άλλο κόμμα δεν τολμάει να κάνει», προσέθεσε.

«Μόνο εμείς απευθυνόμαστε στα μέλη για να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του, ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στις Βρυξέλλες. Μετά το φανταρικό μου ξεκινάμε από την Κρήτη», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έκανε βόλτα στα σοκάκια της πόλης, ενώ είχε συνάντηση και με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής  του κόμματος, στην οποία τον συνόδευαν ο Παύλος Πολάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.