Μια ήπια επιστροφή στη δημόσια σφαίρα επιχείρηση ο βασιλιάς Κάρολος που έδωσε το παρών στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έφτασαν για την πασχαλινή λειτουργεία, καθώς ο μονάρχης που διαγνώστηκε με καρκίνο επιχειρεί μια ήπια επιστροφή στη δημόσια ζωή.

Ο 75χρονος εμφανίστηκε ευδιάθετος καθώς έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και χαιρέτησε τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί για την πασχαλινή λειτουργία.

Ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισσα Καμίλα χαιρετά τους πιστούς

Ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισσα Καμίλα χαιρετά τους πιστούς

Ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισσα Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος με τη βασίλισσα Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να καθίσει χωριστά από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να προστατευτεί από τυχόν μόλυνση κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Η εμφάνισή του θα καθησυχάσει το κοινό, με τη μόνη διαφορά με πέρυσι να είναι πως ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε με το αυτοκίνητο και όχι με τα πόδια συνοδεία των πρίγκιπα Γουίλιαμ, της Κέιτ Μίντλετον και των παιδιών τους.

Χωρίς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν θα δώσουν το παρών, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να συνεχίζει να αναρρώνει μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη πως πάσχει και εκείνη από καρκίνο.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. Λίγο αργότερα, το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα πήγαιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την Κυριακή του Πάσχα.

Το ζευγάρι θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα στο Amner Hall, όπου θα μπορούν να απομακρυνθούν από τον κόσμο και να συνεχίσουν τη ζωή τους εν μέσω της θεραπείας της Κέιτ Μίντλετον.