Η σωστή οργάνωση και η συνεννόηση φαίνεται πως δεν είναι στα δυνατά σημεία της ΕΡΤ. Εκεί που όλοι περίμεναν την αποκάλυψη του τραγουδιού Zari που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, για την οποία μάλιστα στήθηκε ειδική έκτακτη εκπομπή, οι παρατηρητικοί διαπίστωσαν ότι τα αποκαλυπτήρια είχαν ήδη γίνει στο youtube.

Κάποιος βιαστικός, αδιάφορος, περαστικός (;) πάτησε το κουμπί και το τραγούδι με το video clip ανέβηκε στο youtube της ΕΡΤ, ενώ η έκτακτη εκπομπή, «Eurovision σε είδον» βρισκόταν σε εξέλιξη και το κοινό… αγωνιούσε να ακούσει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Χρειάστηκε μόλις… 1,5 ώρα για να συνειδητοποιήσει η ΕΡΤ την γκάφα και να κατεβάσει το τραγούδι, αλλά το κακό είχε γίνει και τα social είχαν ήδη πάρει φωτιά. Ως «λάδι» για να φουντώσει λειτούργησαν το ίδιο το τραγούδι και η αισθητική της έκτακτης εκπομπής για την αποκάλυψή του.

Σημειώνεται ότι ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β’ ημιτελικού, στις 9 Μαΐου 2024.

Το Zari δεν έφερε καλή ζαριά στο twitter