Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε αρχικά στον σεξισμό που βίωσε στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ αποκάλυψε πως σιχαίνεται τις τηλεοπτικές κλίκες.

«Μία γυναίκα είχε πει ότι είμαι ένα απλά όμορφο κορίτσι. Σε όσους με κατέκριναν απαντάω ότι κράτησα μία εκπομπή πρώτη σε τηλεθέαση στο prime time επί 15 χρόνια»

«Σιχαίνομαι τις «κλίκες» στην τηλεόραση και δεν μπήκα ποτέ σε αυτό το τρυπάκι. Η σάτιρα δεν με ενόχλησε ποτέ, είναι μέρος της ζωής μας. Δεν έδινα σημασία σε σχόλια που έλεγαν ότι έκλαιγα επίτηδες στην τηλεόραση. Ταυτιζόμουν με τις ιστορίες. Η χρονική διαδρομή της εκπομπής μου έδειξε ότι ταυτιζόταν μαζί μου ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας», είπε.

Ένα από τα πρόσωπα που την σχολίαζε αρνητικά ήταν ο Δήμος Βερύκιος, όπως είπε η ίδια: «Δεν το συζήτησα ποτέ μαζί του, γιατί δεν θα άλλαζε κάτι».

Θα γυρίσει στην τηλεόραση;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στην τηλεόραση, αρκεί να ήταν ένα project που θα «μιλούσε» στην ψυχή της. Όπως αποκάλυψε, η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» ήταν δική της ιδέα εξ ολοκλήρου.

«Νιώθω ότι είμαι όμορφη. Παλαιοτέρα ντρεπόμουν να το πω. Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν sex symbol, το θεωρώ πολύ τιμητικό».

Όσο για την οικογένειά της δήλωσε:

«Σαν μητέρα με τα παιδιά μου έχω και τον ρόλο της φίλης, μου λένε τα προσωπικά τους. Δεν παρεμβαίνω στη ζωή των παιδιών μου, δεν θέλω να το κάνω ποτέ. Με τον σύζυγο μου είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Το μυστικό είναι να θέλεις να διατηρήσεις τον γάμο σου. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να χωρίσω με τον άντρα μου. Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα μου», είπε και συμπλήρωσε πως την φλερτάρουν πολύ, ιδιαίτερα στα social media.

Τέλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε πως έχει ακόμα έναν εμμονικό θαυμαστή που της στέλνει mail κάθε μέρα, τα οποία διαβάζει και μετά τα σβήνει, ενώ για να διατηρήσει το σώμα της κάνει yoga και beach volley.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: