Ο Θύμιος Μπουγάς που είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια και την εξαφάνισή του εξαιτίας του bullying που είχε υποστεί πλέον δείχνει να πατάει ξανά στα πόδια του και να νιώθει αισιόδοξος για τη νέα του ζωή στο Πέραμα.

Ο άνθρωπος που έγινε ζωντανό σύμβολο ενάντια στο bullying, φαίνεται πως αφήνει πίσω του τις τραυματικές εμπειρίες και τον πόνο που βίωσε όλα τα χρόνια που ζούσε σαν κατατρεγμένος και μέσα στην ένδεια και μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», βλέποντας πλέον τη ζωή με αισιοδοξία και έχοντας αφήσει πίσω του τις δυσκολίες.

Πιο δυνατός από ποτέ, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη ζωή του μετά το ατύχημα που άλλαξε τα πάντα το 2008. «Στην αρχή ήταν λίγο καλά, μετά ήρθαν τα δύσκολα. Τα πέντε πρώτα χρόνια που έπαιρνα το επίδομα και ήταν καλά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες να βρει δουλειά στον Πύργο λόγω της εμφάνισής του, αλλά και τον φόβο που αντιμετώπισε από τον κόσμο.

«Ήταν πολύ δύσκολο να βρω δουλειά στον Πύργο, λόγω πιο πολύ της εμφάνισης. Έκανα δουλείες σε χωράφια, σιδηροκατασκευές. Πολύς κόσμος με έβλεπε κι έλεγε ότι έχω κάποια ίωση. Μια κοινωνία κλειστή, λογικό ήταν. Αντιμετώπισα φόβο από τον κόσμο, αλλά δεν υπήρχε λόγος να το βάλω κάτω».

«Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω από όλα. Ακόμα είναι νέος έτσι κι αλλιώς»

Ο Θύμιος Μπουγάς μίλησε και για τη νέα του ζωή στην Αθήνα και στη βοήθεια και στην αγάπη που έλαβε από τον κόσμο. «Δυσκολεύτηκα μόνο την πρώτη εβδομάδα μέχρι να μάθω τη δουλειά, αλλά μου αρέσει, έχει και τα καλά, έχει και τα κακά της».

Ο Θεόδωρος Τσακίρης, προϊστάμενος του Θύμιου Μπουγά, μίλησε στην εκπομπή για την συνεργασία που έχει με τον Θύμιο.

«Έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς εδώ και 15 χρόνια, ο Θύμιος για μένα είναι ο καλύτερος, είναι ο πιο έξυπνος και ο πιο φιλότιμος και το λέω με όλη μου την καρδιά. Είναι γρήγορος στη δουλειά και μπορεί να παίρνει αποφάσεις».

«Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα, είναι όλα καλά και έχω κάνει και πολλούς φίλους. Κάθε Σάββατο πάω σε ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά, είναι ροκάδικο. Είμαι ροκάς. Περιμένουμε να γίνει η μελέτη για να με βάλουνε στο πρώτο χειρουργείο. Είμαι αισιόδοξος, αν δεν ήμουν δεν θα προχωρούσα. Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω από όλα. Ακόμα είναι νέος έτσι κι αλλιώς», είπε ακόμα ο Θύμιος Μπουγάς.