Οι δύο τεράστιοι καρυοθραύστες σε υποδέχονται στην είσοδο της «Μεγάλης Βρεταννίας». Το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος γέμισε χρυσαφένια και κόκκινα στολίδια μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Στο πολυτελές lobby ξεκίνησε μια μεγάλη αστραφτερή εκδήλωση για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το τεράστιο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με χιλιάδες μπάλες και λαμπιόνια στα κλαδιά δημιούργησε φαντασμαγορικό περιβάλλον. Ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής».

Στη γιορτή έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί» οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για το πολύ σημαντικό τους έργο. Τα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George», μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, ενεργούν και φέτος μια ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση.

Συγκεκριμένα, από την 1η Δεκεμβρίου 2023 και για δέκα μήνες σε κάθε λογαριασμό ο οποίος πραγματοποιείται στο roof garden της «Μεγάλης Βρεταννίας» και στο εστιατόριο Tudor Hall του «King George» οι επισκέπτες μπορούν να χαρίσουν 2 ευρώ επιπλέον για το σπουδαίο έργο του «Μαζί για το Παιδί», για τη δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία ακριτικών περιοχών της Ελλάδας…

«The Leaf of Heart»: το γούρι της Δανάης Γιαννέλλη για το 2024

Ας μάθουμε από τη φύση πώς να συμβαδίζουμε μαζί της και όχι εναντίον της. Με το γούρι για το 2024 «The Leaf of Heart», η σχεδιάστρια κοσμημάτων Δανάη Γιαννέλλη μάς προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ό,τι μας περιβάλλει.

Ενα φύλλο σε σχήμα καρδιάς που περικλείει και συμβολίζει την αγάπη και τον σεβασμό, την αφύπνιση και την άνθιση, τη συνειδητοποίηση ότι όλα γύρω μας και μέσα μας συνδέονται, όλα είναι ένα. Η φύση, ο άνθρωπος, η ζωή, το τώρα και το αύριο.

Το «The Leaf of Heart» είναι ένα διακριτικό και κομψό βραχιόλι με κορδόνι, σχεδιασμένο να προσαρμόζεται σε κάθε στυλ. Διατίθεται στο danai-giannelli.com και σε επιλεγμένα καταστήματα, σε δύο εκδοχές μετάλλου, ασήμι 925 και 24Κ επιχρυσωμένο ασήμι, και συνοδεύεται από μια κάρτα έμπνευσης κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης».