Με μια θεαματική sold out πρεμιέρα ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα στο ξεχωριστό, επιβλητικό, και παράλληλα φιλόξενο ΝΟΧ που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στη νυχτερινή διασκέδαση για μια φαντασμαγορική εμπειρία!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα με τις μοναδικές τους ερμηνείες, τις ευρηματικές χορογραφίες, τα πρωτότυπα live show, συναντήθηκαν σε ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με τεχνολογικό εξοπλισμό διεθνών προδιαγραφών για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ακόμα και με led γιγαντοοθόνες στο πάτωμα!  Αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα μέσα από μια ιστορική αναδρομή στον ελληνικό κινηματογράφο με ξεσηκωτικά ντουέτα, χάρισαν στο κοινό μαγικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες και θα συζητηθούν!

Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα, δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες, ένα εκρηκτικό δίδυμο on stage, μια μοναδική συνύπαρξη γεμάτη ενέργεια, ένταση, ρυθμό και πάθος, εντυπωσίασαν, καταχειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από το κοινό δίνοντας το έναυσμα για τον δυνατό χειμώνα που θα ακολουθήσει!

Το ΝΟΧ, είναι ένας χώρος – πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα των Ηλία Μαροσούλη – Άγγελου Κοταρίδη, με την υπογραφή του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη. Ένας πολυβραβευμένος χώρος εφάμιλλος αντίστοιχων του εξωτερικού με εξελιγμένες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, που απέσπασε το βραβείο gold στα Interior Design Award και το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Interior Design / Hospitality στον παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό DNA Paris Design Awards.

ΝΟΧ… Μια πραγματικά μοναδική μουσική εμπειρία που κορυφώνεται απολαμβάνοντας Grey Goose vodka, την βότκα με την καλύτερη γεύση στον κόσμο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ και ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ στο NOX

κάθε Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 22:00

We ‘ll always have NOX!

#noxathens #noxexperience

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

NOX: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3411000

Κάθε Σάββατο στις 23.00 & Κυριακή στις 22.00

Site: www.noxathens.com

Instagram: @noxathens

Facebook: noxathensgr